Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Patrik - 2017 December

"Egyetlen bambusznádat könnyű letörni, de ha csomóba kötjük, meg sem tudjuk hajlítani. (...) Ugyanez a helyzet a családdal."
Katherine Boo

A családi fotózkodás mindig jó ötlet, én azt gondolom! Nem kell ehhez külön alkalom, különleges eseményén, pusztán az egymás iránt érzett őszinte szeretet, az egység, amiben önmagunk lehetünk, a biztonságos ölelés, amely körül fog minket épp elég okot ad az ünneplésre és a pillanat méltó megörökítésére!

Drága Dórikám, köszönöm, hogy ha csak pár órára is, a családotok történetének részese lehettem!

nadudvari_petra_patrik_5.png

nadudvari_petra_patrik_1.png

nadudvari_petra_patrik.png

nadudvari_petra_patrik_3.png

nadudvari_petra_patrik_2.png

nadudvari_petra_patrik_6.png

nadudvari_petra_patrik_4.png

nadudvari_petra_patrik_7.png

nadudvari_petra_patrik_6_1.png

nadudvari_petra_patrik_8.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr2613507983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása