Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Zsófi csodája - 2018 Január

Olyan varázslatos az anyai szeretet, annyira tiszta, éteri, megmagyarázhatatlan... Már akkor ott tündököl az édesanyák szemében, visszhangzik minden mozdulatukban,mikor még nem is ismerik az új kis jövevényt, mikor még nem találkozott tekintetük. Már akkor összefonódik szívdobbanásuk és tudják, minden porcikájukkal szeretik, védelmezni és óvni fogják, hogy innentől már nem jelent számukra semmit az Én szó... Már csak Ő létezik. Varázslatos dolog az anyai szeretet, én pedig szerencsés vagyok, hogy ennyi fajtáját ismerhetem, hogy ennyit tanulhatok róla és hogy ilyen sokszor tapasztalhatom.

A képeken Zsófi kismamám látható, aki harmadik gyermekét hordja szíve alatt és ez volt a hetedik közös alkotásunk! 

Köszönöm! 

nadudvari_petra_zsofi.png

nadudvari_petra_zsofi_1.png

nadudvari_petra_zsofi_2.png

nadudvari_petra_zsofi_3.png

nadudvari_petra_zsofi_5.png

nadudvari_petra_zsofi_4.png

nadudvari_petra_zsofi_7.png

nadudvari_petra_zsofi_6.png

nadudvari_petra_zsofi_8.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr6713552029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása