Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Zsófi -

Biztosan ismeritek az érzést, amikor valakivel összekapcsolódtok. Minden különösebb ok nélkül, még ha csak percekre is sodor az élet egymás mellé, különleges kapocs van köztetek. Egy ilyen emberek együtt töltött pillanatok képesek arra, hogy megváltoztassanak bennetek és ugyanabban a pillanatbana másikban is valamit. Ilyenkor egy megmagyarázhatatlan, éteri érzés kerít hatalmába és úgy érzed bármire képes vagy és mindent egyszerre szeretnél. Szeretnél létrehozni valami különlegeset, alkotni, teremteni, varázsolni, kiteljesedni, megvalósítani. Zsófival én pont ezt érzem minden alkalommal, amikor együtt vagyunk. Akkor is ha épp kamera van a kezemben és akkor is, ha nincs. Most azt hiszem, sikerült megmutatnom a képeinken keresztül, milyen érzés, amikor mi együtt, egy helyen, közöset alkotunk!

nadudvari_petra_zsofi_9.png

nadudvari_petra_zsofi_2_1.png

nadudvari_petra_zsofi_1_1.png

nadudvari_petra_zsofi_3_1.png

nadudvari_petra_zsofi_5_1.png

nadudvari_petra_zsofi_6_1.png

nadudvari_petra_zsofi_4_1.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr5714045478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása