Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Rozina -

Ez az! Ez az én igazi szerelmem! A hivatásom, a munkám, a küldetésem! Ezért élek és ez képes arra, hogy még a legnehezebb napokat is tündérmesévé varázsolja. Szeretem, hogy újszülöttekkel foglalkozhatok és szeretem, hogy emlékeket gyárthatok. Hogy mindenkinek a számára legfontosabbat adhatom ajándékba, és hogy örökre szeretettel gondolnak rám azok a családok, akiket ilyen emlékmorzsákkal lephetek meg. Köszönöm nektek Marianna és köszönöm minden családomnak, aki a bizalmába fogad!

nadudvari_petra_rozina.png

nadudvari_petra_rozina_1.png

nadudvari_petra_rozina_2.png

nadudvari_petra_rozina_3.png

nadudvari_petra_rozina_4.png

nadudvari_petra_rozina_6.png

nadudvari_petra_rozina_5.png

nadudvari_petra_rozina_7.png

nadudvari_petra_rozina_8.png

nadudvari_petra_rozina_9.png

nadudvari_petra_rozina_10.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr9814073279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása