Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Laura és édesanyja Andrea - Március

Amikor egy édesanyát és lányát fotózom mindig elindul bennem valami. Megindít, amit a kamerám lencséjén keresztül látok és a gondolataim hol a múltba, hol a jövőbe repítenek engem. Ilyenkor érzem, ahogy édesanyám mögém áll és körém fogja karjait, ahogy a hajamat cirógatja és a fülembe súgja, "Szeretlek!"... aztán valami furcsa vágy kerít hatalmába és azon kapom magam, hogy Konornak egy kislány testvért képzelek. Látom, ahogy együtt játszanak, ahogy Konor vigyázz rá, ahogy okos nagybátyóként viselkedik. Játszadoznak velem a gondolataim és életre kelnek a stúdióm falai között. Talán attól mesélnek ennyire a képeim, mert érzem, amit a vendégeim éreznek, tudom, milyen azon az oldalon állni, ahol ők állnak és látom, mi minden történik egy megfagyott pillanat mögött. Varázslatos nap volt a tegnapi is és csak hálával tartozom nektek Andi hogy ma itt voltatok velem.

nadudvari_petra_laura.png

nadudvari_petra_laura_1.png

nadudvari_petra_laura_2.png

nadudvari_petra_laura_3.png

nadudvari_petra_laura_4.png

nadudvari_petra_laura_5.png

nadudvari_petra_laura_6.png

nadudvari_petra_laura_7.png

nadudvari_petra_laura_8.png

nadudvari_petra_laura_9.png

nadudvari_petra_laura_11.png

nadudvari_petra_laura_10.png

nadudvari_petra_laura_13.png

nadudvari_petra_laura_12.png

nadudvari_petra_laura_15.png

nadudvari_petra_laura_14.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr9813796118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása