Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Lovelies -

A mi munkánkat csak szerelemből lehet igazán művelni. Szerelmesnek kell lenni a fénybe, az árnyékokba, a gesztusokba, az emberekbe, a testekbe és a lelkekbe. Nem kérdés, számomra ez a szerelem örök és sosem múló. Még mindig ugyanúgy lobog bennem, mint pályám elején. De ez nem is csoda... Ennyi varázslattal körülöttem, ennyi új élménnyel, szépséggel és áhítattal. Szerelmes vagyok és örökre az is maradok!

nadudvari_petra_kismama_7.png

nadudvari_petra_kismama.png

nadudvari_petra_kismama_4.png

nadudvari_petra_kismama_5.png

nadudvari_petra_kismama_6.png

nadudvari_petra_kismama_1.png

nadudvari_petra_kismama_8.png

nadudvari_petra_kismama_2.png

nadudvari_petra_kismama_3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr2513897004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása