Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Zénó és családja - 2018 Január

Számomra a lehető legnagyobb elismerés és öröm, amikor egy család számára én lehetek az, aki megörökítheti a legkedvesebb emlékeiket. Ennél már csak az okoz nagyobb boldogságot, amikor többször is visszatérnek hozzám, mert közösen olyat alkottunk, amiből sosem lehet elég. Imádom, hogy a lakásuk falait azok a képek díszítik, melyek az én stúdiómban születtek. Így tudom, hogy olyan különleges ajándékkal lephettem meg őket, amely egy életre szól és amely egy életen át róluk szól... Köszönöm nektek Gabi, Robi, Zénó, hogy ismét meglátogattatok, hogy barátként gondoltok rám és hogy engem választottatok ismét arra a nemes feladatra, hogy keretbe foglaljam a legszebb pillanataitokat!

nadudvari_petra_zeno_8.png

nadudvari_petra_zeno_1.png

nadudvari_petra_zeno_3.png

nadudvari_petra_zeno.png

nadudvari_petra_zeno_2.png

nadudvari_petra_zeno_5.png

nadudvari_petra_zeno_4.png

nadudvari_petra_zeno_6.png

nadudvari_petra_zeno_7.png

nadudvari_petra_zeno_9.png

nadudvari_petra_zeno_10.png

nadudvari_petra_zeno_11.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr4313566989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása