Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Ági - mentoráltam - Maternity by PN

Tudjátok, egy-egy mentornap alkalmával nem csak a mentoráltam, én is készítek fotókat a modellünkről. Ez által tanul Ági, hiszen így tudom igazán megmutatni neki, milyen szakmai szempontok alapján, milyen beállításokkal tudja a legfantasztikusabb képeket elkészíteni. Most megmutatom nektek a mai nap kulisszáit és holnap hozom nektek a többi éles képeket a blogomon aztán hamarosan Ági képeit is bemutatom itt, az oldalon, hogy lássátok milyen óriásit fejlődött ez alatt az egy alkalom alatt is. Persze, az alap nem mindegy, hiszen Ági végigjárta nálam az újszülött mentorprogramot, így pontosan ismeri a munkastílusomat, a habitusomat, a szavam járását! Szuper nap volt a mai, kicsit mindannyian elfáradtunk, de csodás csapat gyűlt itt ma össze a budapesti stúdiómban és elmondhatatlanul hálás vagyok mind a kismamánknak, Zsuzsinak-nak, mind pedig Áginak a kitartó, lelkes munkáért! Most pedig, pakolok és indulok haza Nagykanizsára...Köszönöm nektek!

nadudvari_petra_zsuzsi.png

nadudvari_petra_zsuzsi_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_3.png

nadudvari_petra_zsuzsi_2.png

nadudvari_petra_zsuzsi_5.png

nadudvari_petra_zsuzsi_4.png

nadudvari_petra_zsuzsi_7.png

nadudvari_petra_zsuzsi_6.png

nadudvari_petra_zsuzsi_9.png

nadudvari_petra_zsuzsi_8.png

nadudvari_petra_zsuzsi_11.png

nadudvari_petra_zsuzsi_10.png

nadudvari_petra_zsuzsi_13.png

nadudvari_petra_zsuzsi_12.png

nadudvari_petra_zsuzsi_15.png

nadudvari_petra_zsuzsi_14.png

nadudvari_petra_zsuzsi_17.png

nadudvari_petra_zsuzsi_16.png

nadudvari_petra_zsuzsi_18.png

nadudvari_petra_zsuzsi_19.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr3413688406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása