Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Maternity mentoring by PN -

Éteri szépség, gyöngéd áhítat, varázslatos milliő. Hálával és köszönettel tartozom mindenkinek és mindannak az erőnek, ami lehetővé tette, hogy ilyen csodás képek készüljenek Ági kismama kurzusnapján. Egyelőre a saját fotóimat mutatom meg nektek, de hamarosan Ági képeiből is szemezgetek, hiszen mindenképp meg szeretném mutatni nektek is, amit már én láttam. Azt, hogy Ági mennyit fejlődött ez alatt a nap alatt. Könny szökik a szemembe a meghatottságtól, amikor arra gondolok, honnan indult a közös utunk és együtt hova értünk el. És hadd említsem meg, mennyire hálás vagyok, hogy Zsuzsi eljött hozzánk, hogy modellként segítse munkánkat. Nála kedvesebb, türelmesebb, jobb és gyönyörűbb modellt kívánni sem lehet. Köszönöm nektek lányok, hogy ez a nap ilyen lehetett!

nadudvari_petra_zsuzsi_20.png

nadudvari_petra_zsuzsi_2_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_1_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_3_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_6_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_5_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_7_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_4_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_8_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_9_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_10_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_11_1.png

nadudvari_petra_zsuzsi_12_1.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr6513689584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása