Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Matyi és drága szülei...

Amikor a családomat, barátaimat fotózom, ha lehet, még nagyobb az izgalom bennem. Ilyenkor minden idegszálam megfeszül és csak rájuk figyelek. Minden nap 120 százalékon pörgök és alkotok, de ilyenkor még egy lapáttal szeretnék rátenni és egy aprócska esélyt sem adni annak, hogy valami nem úgy sül el, ahogy azt elterveztem. Szerintem sikerült! Mit gondoltok?

nadudvari_petra_matyas.png

nadudvari_petra_matyas_1.png

nadudvari_petra_matyas_3.png

nadudvari_petra_matyas_2.png

nadudvari_petra_matyas_5.png

nadudvari_petra_matyas_4.png

nadudvari_petra_matyas_7.png

nadudvari_petra_matyas_6.png

nadudvari_petra_matyas_8.png

nadudvari_petra_matyas_11.png

nadudvari_petra_matyas_9.png

nadudvari_petra_matyas_10.png

nadudvari_petra_matyas_12.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr2113966310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása