Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Léna -
Zsófi és családja. Mit is mondhatnék! Ha kívánni tudnék mindenki számára, ilyen harmóniát, szeretetet, időtlen szépséget kérnék az égiektől. Varázslatos emberek, varázslatos család, varázslatos pillanatok! És mindez az én kamerám lencséjén keresztül... A hála már nem is elég kifejező! Áldottnak érzem magam. Köszönöm! 
És most jöjjenek a beígért képek a legutóbbi közös napunkról...

nadudvari_petra_lena.png

nadudvari_petra_lena_1.png

nadudvari_petra_lena_2.png

nadudvari_petra_lena_4.png

nadudvari_petra_lena_3.png

nadudvari_petra_lena_5.png

nadudvari_petra_lena_7.png

nadudvari_petra_lena_8.png

nadudvari_petra_lena_9.png

nadudvari_petra_lena_6.png

nadudvari_petra_lena_10.png

nadudvari_petra_lena_12.png

nadudvari_petra_lena_11.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr6314102089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása