Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Hendrik -

A hűség számomra nagyon fontos. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok kliensem életében fontos szerepet töltök be és hosszú évek múlásával, több száz kilóméterre távol is úgy gondolja, hogy a szíve a stúdiómba vezet vissza ha egy emlékezetes pillanatot szeretne megörökíttetni a családnak. Köszönöm Reni, hogy bizalmat szavaztál. Újra együtt alkotni veletek egy fantasztikus élmény és emlék marad örökre!

nadudvari_petra_hendrik.png

nadudvari_petra_hendrik_1.png

nadudvari_petra_hendrik_2.png

nadudvari_petra_hendrik_3.png

nadudvari_petra_hendrik_4.png

nadudvari_petra_hendrik_5.png

nadudvari_petra_hendrik_7.png

nadudvari_petra_hendrik_6.png

nadudvari_petra_hendrik_9.png

nadudvari_petra_hendrik_8.png

nadudvari_petra_hendrik_10.png

nadudvari_petra_hendrik_11.png

nadudvari_petra_hendrik_12.png

nadudvari_petra_hendrik_13.png

nadudvari_petra_hendrik_14.png

nadudvari_petra_hendrik_15.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr2014172751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása