Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Rami és gyermekei - 2017 december

Észrevettem, hogy a várandós anyukákat valami hihetetlen nyugalom veszi körül, olyan mintha nem csak magukkal, családjukkal, de hirtelen az egész univerzummal harmóniába kerülnének. Mintha valami titkos csatornán üzeneteket kapnának, melyek ellazítják őket és megtöltik a legtökéletesebb bájjal, békességgel. Rami is ilyen. Egy igazi, tökéletes kismama.

nadudvari_petra_rami.png

nadudvari_petra_rami_1.png

nadudvari_petra_rami_2.png

nadudvari_petra_rami_3.png

nadudvari_petra_rami_4.png

nadudvari_petra_rami_5.png

nadudvari_petra_rami_7.png

nadudvari_petra_rami_6.png

nadudvari_petra_rami_8.png

nadudvari_petra_rami_9.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr7113535129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása