Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Liza - Mentoring by Petra Nadudvari werk videó

Sokan tudják rólam, hogy milyen elveket vallok a szakmai tudás átadásáról. Szigorú szabályok szerint dolgozom és alkotok. Felelősséggel tartozom az újszülöttekért és családjaikért ezért ez a " szakma " nagyon összetett. Olyan sokrétű, hogy hirtelen össze sem lehetne foglalni. Pontosan ezért építettem ki egy több alkalmas prémium programot, amely képes átadni és bemutatni mindazt ami szükséges ahhoz, hogy felelősen, megfelelő tudással valamint szakértelemmel, szívvel és alázattal felvértezve tudjon működni egy fotós számára.

A videóban, drága életke, Liza baba látható.

A programmal kapcsolatban emailen lehet bővebb információt kapni: petra@petranadudvari.com

pnp_1029-_1.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr5013606773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása