Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Noa -

Szerintem ez a szenvedély. Ez, amikor mindenemet a vendégeim mögé helyezem, amikor nem számítanak a tervek, a pihenés, vagy az én-idő. Egy számít, hogy a legszebb emlékeket és a legtökéletesebb fotókat adjam át a családjaimnak. Ilyenkor mindent megteszek, mindenhez alkalmazkodom, miközben egyik szemem nevet és a másik sír - mert a legnagyobb szerelmemtől, a kisfiamtól kell sokszor elcsennem pár napot, hogy másoknak alkothassak. De nem aggódom, bepótolunk mindent. Mi ketten. Hiszen szerencsére magam osztom be az időmet és ha szükségét érzem, csinálok magunknak egy-két lyukas napot, hetet. Ilyen ez a mostani is. És ilyenkor semmi mást nem teszek, csak az övé vagyok, Konoré és együtt megélünk minden pillanatot. 

Na, de térjünk vissza a vasárnaphoz és ehhez a kis csodához, akihez annyira igyekeztem Budapestre. Köszönöm a szülőknek, hogy minden nehézség, akadály és kétség ellenére hittek nekem és hittek bennem. Hogy elhozták hozzám a kicsi Noa-t és ezzel, hogy őket idézzem "egy csodálatos napot éltünk meg együtt", amelyet elképesztő fotók őriznek az örökkévalóságnak.

nadudvari_petra_noa.png

nadudvari_petra_noa_1.png

nadudvari_petra_noa_2.png

nadudvari_petra_noa_3.png

nadudvari_petra_noa_4.png

nadudvari_petra_noa_5.png

nadudvari_petra_noa_6.png

nadudvari_petra_noa_7.png

nadudvari_petra_noa_8.png

nadudvari_petra_noa_9.png

nadudvari_petra_noa_11.png

nadudvari_petra_noa_10.png

nadudvari_petra_noa_12.png

nadudvari_petra_noa_13.png

nadudvari_petra_noa_14.png

nadudvari_petra_noa_15.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr4413736254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása