Nádudvari Petra

your memories, your moments...

Zsófi csodája, családja és testvére Vera várandóssága.

A vendégeimmel rengeteget beszélgetünk, egyeztetünk a fotózások előtt. Szeretem tudni, ki érkezik hozzám, hogy a stílusához leginkább illő milliőt alkothassam meg neki, hogy olyan színekkel, olyan hangulattal készüljek, ami őt tükrözi. Most ez nem így történt, teljesen máshogy, hiszen ezer éve ismertem már Zsófit és Verát. Tudtam milyenek, mit szeretnek, és hogy mennyire különböznek egymástól. Fogtam is a fejem pár nappal ezelőtt, hogy ebből mi lesz? Hogy fogom ezt a két fantasztikus, tündéri, életteli lányt, akik egymás teljes ellentétjei egyetlen nap alatt, egyetlen milliőben megörökíteni úgy, hogy mindkettejük otthonosan érezze magát és elégedett legyen a végeredménnyel. Aztán eljött a nagy nap, a fotózás napja és hirtelen minden kitisztult. Ihlettel, kreativitással és fantáziával teli volt a napunk, ami - azt hiszem - a képeken is visszaköszön. Elképesztő volt, fantasztikus, örök emlék. Vera 20 nap múlva világra hozza első gyermekét, Zsófinak még hátravan 3 hónap, a közös képekhez elengedhetetlen volt ez a fotózás. Előjáróban pár kép és annyit elárulok van még bőven, amivel meglepetésként szolgálhatok! Köszönöm nektek, Lányok!

nadudvari_petra_vera_zsofi.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_1.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_3.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_2.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_5.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_4.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_7.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_6.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_8.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_9.png

nadudvari_petra_vera_zsofi_10.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nadudvaripetra.blog.hu/api/trackback/id/tr6813812308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nádudvari Petra


A hivatásom a szenvedélyem. Számomra a fotózás több, mint a pillanatok hű megörökítése. Ez művészet, önkifejezés, kommunikáció és az ajándékozás öröme egyben. Nekem a legtisztább boldogság forrását jelenti, hiszen általa adhatok az embereknek. Nekik adhatom a legszebb emlékeiket, legfontosabb pillanataikat és láttathatom önmagukat úgy, ahogy korábban még sosem tették. A blogomon ezekből a csodapillanatokból szemezgetek majd.

süti beállítások módosítása